Ik ben Frank, webdeveloper en
WordPress specialist

Hallo! Ik ben Frank Schrijvers, een ervaren freelance WordPress & WooCommerce expert met een passie voor alles wat met WordPress & WooCommerce te maken.  Ik ontwerpontwikkel, onderhoud en host WordPress websites. Vol plezier zet ik mij elke dag in voor jou als klant.

Frank Schrijvers

Mijn verhaal

In 2009 heb ik mijn eerste thema’s naar de WordPress repository geüpload. Andere tijd, maar ze waren populair (meer dan 220.000 downloads). Sindsdien heb ik mij ontwikkeld tot waar ik nu ben, een WordPress expert met focus op maatwerk WordPress websites, WordPress hosting, WordPress onderhoud en optimalisatie.

Over mij

Ik woon met mijn vriendin Mijke en mijn zoon Yuka in het prachtige straatje naast de indrukwekkende Eusebiuskerk in Arnhem, wat ik absoluut als het mooiste straatje beschouw. Naast mijn werk als zelfstandig ondernemer heb ik een passie voor reizen, gitaarspelen, power kiting en indoor climbing.

Er werken veel mensen met WordPress, maar er zijn maar weinig experts.

WordPress Expert sinds 2009

Ik ontwikkel al meer dan 20 jaar websites. Sinds 2009 ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites.

WordPress Hosting sinds 2011

In 2011 heb ik WPX opgericht en ben ik als eerste in Nederland gestart met het aanbieden van managed WordPress hosting.

Persoonlijk betrokken

Goed contact, deskundigheid, duidelijke afspraken, kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit. Dat is waar ik voor sta met WPX.

Samenwerking

Ik begrijp het belang van een goede samenwerking en communicatie. Ik werk nauw met je samen en investeer in een langdurige en prettige samenwerking.

Heb je een leuk project en wil je met mij samenwerken?

Dat kan! Neem gerust contact op via mail of telefoon.