WordPress website
gemaakt in Arnhem

Ben je op zoek naar een WordPress expert in de buurt van Arnhem voor je WordPress website of WooCommerce webshop en werk je graag met een lokale ondernemer?

Vanuit hartje centrum Arnhem en in de schaduw van de Eusebiuskerk ontwikkel ik professionele WordPress websites en WooCommerce webshops voor ondernemers, zpp’ers en ontwerpbureau’s.

WordPress website

Op zoek naar een WordPress ontwikkelaar in of in de buurt van Arnhem voor je WordPress website of WooCommerce webshop.

WordPress onderhoud

Met een WPX WordPress onderhoudspakket blijft je WordPress website altijd optimaal beveiligd en up-to-date.

WordPress hosting

De beste performance voor je WordPress website met snelle laadtijd, updates en focus op veiligheid en stabiliteit.

WordPress hulp

Werkt je WordPress website niet meer? Is je site gehackt? Kan je niet meer inloggen? Ik kan je helpen.

WordPress optimalisatie

Zoek je een WordPress-expert voor het optimaliseren van je WordPress website of WooCommerce webshop?

WordPress webshop

Toe aan een nieuwe WordPress webshop? Laat deze maken door een WooCommerce specialist uit Arnhem.

Werk samen met dé WordPress specialist uit Arnhem

Ik ben Frank Schrijvers en met meer dan 15 jaar ervaring dé WordPress specialist van Arnhem en omstreken. Zoek je één aanspreekpunt voor alles dat met WordPress te maken heeft? Ik ga graag de samenwerking met je aan.

In een samenwerking met mij krijg je niet alleen de expertise, maar ook persoonlijk contact. Ik luister naar je ideeën, werk nauw met je samen en investeer in een langdurige en prettige samenwerking.

Waarom kiezen klanten uit Arnhem voor mij als
WordPress expert?

Professioneel

Als WordPress expert heb ik 14 jaar ervaring. Ik bied je betrouwbare en professionele service, zowel voor development als onderhoud en hosting.

Korte doorlooptijd

Ik hanteer korte doorlooptijden voor kleine opdrachten en voorzie opdrachtgevers van een duidelijke planning bij grote projecten.

Persoonlijk

Persoonlijk contact is waar ik voor sta. Ik luister naar je ideeën, werk nauw met je samen en investeer in een langdurige en prettige samenwerking.

Fixed price

Transparantie en heldere afspraken zijn essentieel. Daarom werk ik altijd met vaste prijzen per opdracht. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat mijn klanten over mij zeggen

Met Frank weet ik precies waar ik aan toe ben!

Na maanden van frustratie in de samenwerking met een webshop bureau, de overstap gemaakt naar WPX. Ik weet het nog goed, ik belde Frank op en kon eigenlijk alleen maar uitbrengen: “Frank, help! Mijn webshop komt niet online”. En helpen, dat deed Frank. Binnen 2 weken stond er een professionele webshop, die vlekkeloos werkt en ontdaan van alle bugs die mij maanden hadden dwars gezeten.

Frank is helder in wat er kan en wat er niet kan, hij denkt proactief mee. Hij is duidelijk in de communicatie en dat is een enorme verademing! Ik weet nu bij elke stap precies welke mogelijkheden ik heb en hij benoemd daarbij de voor- en nadelen.

Met Frank weet ik precies waar ik aan toe ben. Hij werkt snel, precies en lost proactief problemen op. “Ik kwam dat en dat tegen, dat werkte niet, heb ik meteen even voor je gefixt” is een opmerking die ik meerdere malen heb gehoord.

Kortom héél erg tevreden, geen vervelende verrassingen achteraf en professioneel. Wat een verademing!

IDEAIDEA
Met Frank heb ik dé expert gevonden

Na meer dan 10 jaar te hebben gewerkt met een allegaartje aan freelancers, was ik sinds geruime tijd op zoek naar een echte WordPress expert. Met Frank heb ik deze expert gevonden. Frank kan code begrijpen en code schrijven en daar valt en staat het woord ‘expert’ mee. Vele zogenaamde experts trachten alles met plugins op te lossen, daar waar Frank de site net bevrijd van onnodige plugins en overbodige code.

Frank begrijpt snel wat je wilt en komt met praktische oplossingen voor de dag. De samenwerking verloopt van een leien dakje. Frank antwoordt snel en to the point en hij is tevens transparant in de tijd en het budget. Tot slot is ook de hosting een aanrader. Site werd probleemloos overgezet en werkt nu veel sneller dan ervoor. Bedankt, Frank! En hopelijk mogen we nog vele jaren mooi samenwerken!

SongdanceSongdance
Betrouwbaar en professioneel

Frank is zeer goed op de hoogte van alles wat met WordPress te maken heeft.We werken samen aan de bouw van mijn nieuwe webshop maar ook de bestaande shop is onder handen genomen. Mijn wensen worden gebundeld waarna een helder en onderbouwd advies volgt. Voor mijn vragen worden passende en ook praktische oplossingen gevonden. Behalve development verzorgt WPX ook de hosting van mijn webshops. Ook dit is naar alle tevredenheid. De webshops zijn snel en 100% uptime.

Frank is behalve deskundig ook fijn in de communicatie. Er volgt altijd bericht terug en ook pro-actief onderneemt hij actie. Zo hoef ik bijvoorbeeld niet bang te zijn belangrijke WP-updates te missen. Behalve deskundigheid is ook het financiële plaatje vooraf inzichtelijk. De prijzen zijn eerlijk en onderbouwd. De communicatie is helder en “to the point”, precies wat nodig is. Kortom, samenwerken met Frank is een kans die ik zeker aanraad, hij is betrouwbaar en professioneel.

KunstpalmKunstpalm
Deskundig en helder advies

Na een hele poos met Frank te hebben samengewerkt concluderen we dat hij doet wat hij belooft. Deskundig en helder advies, een hosting aangepast aan onze wensen die 100% aan de verwachtingen voldoet, heldere antwoorden op onze vragen en snelle reactie bij dringende problemen. Kortom een top partner voor het hosten en onderhouden van onze website! – Snuggles & Dreams

Snuggles & DreamsSnuggles & Dreams

Ben je opzoek naar een WordPress expert in Arnhem of omgeving?

Neem gerust contact op via mail of telefoon.