WordPress website
optimalisatie

Wil je het beste uit je WordPress-website halen en ervoor zorgen dat deze snel laadt, goed presteert en gemakkelijk vindbaar is voor zoekmachines? ik help je graag bij het optimaliseren van je website.

Haal het beste uit je website met professionele optimalisatie!

Als ervaren WordPress-expert help ik je graag bij het optimaliseren van je website, zodat je meer bezoekers trekt en hoger scoort in Google Pagespeed Insights en in de zoekresultaten.

Snellere laadtijd

Met een snelle en goed geoptimaliseerde website verbeter je niet alleen de gebruikerservaring, maar zorg je ook voor een lagere bounce rate en hogere conversie.

Betere score in PageSpeed Insights

Zoekmachines waarderen snelle websites en belonen deze met hogere rankings in de zoekresultaten. Hierdoor ontvang je meer organisch verkeer.

Hogere conversie

Een geoptimaliseerde WordPress-website kan resulteren in een hogere conversieratio en meer omzet door bezoekers aan te moedigen om actie te ondernemen.

WordPress website sneller maken

Afbeeldingen kunnen de laadtijd van je WordPress website vertragen, wat een negatieve invloed kan hebben op de gebruikerservaring en de ranking in zoekmachines. Bij het optimaliseren van afbeeldingen wordt gekeken naar het formaat, de compressie en de caching van de afbeeldingen om ervoor te zorgen dat ze zo min mogelijk impact hebben op de laadtijd van de website, terwijl de kwaliteit van de afbeeldingen behouden blijft.

Caching van een WordPress website is een methode waarbij tijdelijke gegevens worden opgeslagen om de laadtijd van de website te versnellen. Door het gebruik van een caching plugin kan een statische versie van de website worden opgeslagen, zodat de server minder werk hoeft te doen bij het ophalen van de pagina. Hierdoor wordt de website sneller geladen en wordt de gebruikerservaring verbeterd.

Een juiste hosting pakket is van groot belang voor een optimale WordPress website. Een goed hosting pakket biedt voldoende serverbronnen, zoals CPU, RAM en opslagruimte. Veel websites draaien op goedkope ‘shared’ hostingpakketten waarbij deze resources gedeeld worden. Dit is vaak een belangrijke oorzaak van een langzame website.

Veel tijdwinst boek je door de website te verhuizen naar een Virtual Private Server (VPS). Hiermee kan ik je helpen.

Minimaliseren van HTML, JS en CSS is een proces waarbij de bestandsgrootte van deze code wordt verminderd, zonder dat de functionaliteit en vormgeving van de website worden aangetast. Het minimaliseren van de code kan de laadtijd van de website verbeteren en de prestaties verbeteren.

Hoe groter de database is, hoe langzamer de website . Het opschonen van de database en het optimaliseren van de WordPress website is een belangrijke stap om de prestaties van de website te verbeteren.

Het opschonen van de database omvat het verwijderen van alle onnodige gegevens om de database efficiënter te maken.


Cloudflare is een content delivery network (CDN) dat kan worden geïntegreerd met een WordPress website om de prestaties en beveiliging te verbeteren. Door Cloudflare te gebruiken, kan de website worden versneld door het gebruik van geavanceerde caching, compressie en het optimaliseren van afbeeldingen. Bovendien biedt Cloudflare extra beveiligingslagen, zoals bescherming tegen DDoS-aanvallen, botverkeer en SQL-injecties.

Als je website veel plugins gebruikt kan dit de laadtijd van je website aanzienlijk vertragen. Om de snelheid van je website te optimaliseren, is het daarom belangrijk om te kijken welke plugins echt nodig zijn en welke overbodig zijn. Een goede vuistregel is: hoe minder plugins, hoe beter.

Afhankelijk van de hoeveelheid verkeer die je site krijgt, kan deze ingebouwde WP cron de laadtijden van je site negatief beïnvloeden. Een goede aanpak is om WP-Cron uit te schakelen en in plaats daarvan een systeem-cron in te stellen op server niveau.

Ja zeker, ik bied veilige en geoptimaliseerde hosting voor WordPress websites, inclusief SSL, Postmark SMTP en Redis of FastCGI cache. Gegarandeerd snel!


Wil je jouw WordPress website laten optimaliseren?

Dat kan! Neem gerust contact op via mail of telefoon.