Wat ik voor je kan betekenen

Omdat ik wil dat jij straks tevreden bent, denk ik graag met je mee. Samen ontwikkelen we je webshop of website. Daarbij gebruik ik proven concepts, zoals het Genesis Framework, Advanced Custom Fields en WooCommerce. Het resultaat? Een optimale en gebruiksvriendelijke WordPress website.

seasons-mobile
Seasons desktop version

Jouw idee omgezet naar een WordPress website, gebouwd op het Genesis Framework.

Jouw nieuwe website is gebaseerd op het Genesis Framework. Genesis is het meest gebruikte WordPress Framework en biedt een robuuste, veilige en krachtige oplossing. Dat maakt ook jouw website straks gemakkelijk te onderhouden, gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig te updaten.

Complexe designs eenvoudig te beheren met Advanced Custom Fields.

Niet alle wensen op het vlak van design en layout zijn eenvoudig te realiseren met de standaardoplossingen die WordPress biedt. Als dat nodig is, maak ik voor jouw website gebruik van Advanced Custom Fields. Met ACF kun je zelf op gemakkelijke wijze complexe pagina's beheren.

Een custom webshop, ontwikkeld met WooCommerce.

Jouw WordPress webshop maakt straks gebruik van de WooCommerce plugin, een robuuste e-commerce basis. Maar er is meer. Ik zet jouw wensen om in een functioneel design en nette code, zodat jij straks gemakkelijk je eigen, professionele webshop kunt onderhouden.

Een greep uit de mogelijkheden

WordPress is een uitstekend fundament om op voort te bouwen. De flexibiliteit van WordPress zorgt ervoor dat in principe alle wensen uitgevoerd kunnen worden. Heb je speciale wensen? Geen probleem! Ik ontwikkel ook plugins op maat.